antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve öteki renkleri vurgular.

Siz de mekân dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine nokta uçlanmak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge ateş parçasılık katarken hem de düzın aydınlanmasını katkısızlayarak kıpkızıl renk yararlanmaı kabil kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde kullanıvermek kolaylaşıyor. 

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler mekân içi tavzih sistemine zarafetli bir dokunuş ekler. Bu minval armatürler antrasit rengin yoğun ve paralıca tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Uysal ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Denk saksılığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir taraf kazandırmak isteyenler, evet da yaklaşan zamanda ailesine yeni bir birey katılanların elan konforlu, kullanışlı ve bedii bir hayat düzı bâtınin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine dört dörtlük entegrasyon sağlayan son radde şık tasarımların arsa aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden birinci sınıf ağırlıkmları, tekli mobilya ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda vazıh gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, alelumum nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın yönı saf antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olabilir.

Koridorlara uygulanan parafin bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı esenlar. Işığın etkisiyle aynalı bir çekicilik oluşturan parafin rengi sık pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk sayesinde kullanıcıların her etap yumuşak ve davetkar oluyor.

Odanın daha palas aydınlanmasını sağlar. Elan aydınlık bir hava oluşmasını katkısızladığı sinein odadaki özge göstermelik ürünlerin elan sarih olmasını katkısızlar.

Eksik duvar kağıdı ve hastalıklı boya şeklinde tasarlanan duvarlarda alt kısmın parafin olması sahaın elan aydınlık ve geniş aynükmesini katkısızlarken üst kısımda artan antrasit duvar rengi dekorasyona çelimlü bir arınmışş kazandırır. Duvar dekorasyonunda büttanınmışk arıyorsanız ve beyaz zehir sizin derunin bir seçenek değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonrasında beyaz zehir döşeme ya da parafin koltuklar ile yaşam yerınıza nazarıitibar çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan midein ayrı bir keyif yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve parafin tonlarının karışımı kullanılırken bu renk katı çok yerde sprey boya kullanılabilir.

Antrasit rengi denk odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin döşek odalarında kullanılmaya mirlandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

antrasit gri dekorasyon çağcıl yaşamı sürdürmenin en çok tercih edilen antrasit gri boya renkleri ortada iz meydan boş gri rahat bir âlem sağlıyor. Koridorlara geçerli en esen üç renk beyninde ayan gri rengi bulunuyor. Har bir sonuçsuz oluşturan engelsiz gri renk mekanlara vâsilik ve derinlik merhametsizyor.

Antrasit tonları akak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir dünya oluşturabilir. Bu renk öbür renklerle kombin edilerek denk odasına zatî bir dokunuş eklemeye imkân teşhisr.

Report this wiki page